8 Ocak 2008 Salı

ŞEHZADE TATLISI


Ben de şehzade tatlısı yaptımmmm:)))... ramazanda iftar davetlerimden birinde denemiştim ilk olarak... şerbetli tatlılar kadar ağır da değil sütlü tatlılar kadar hafif de... ikisinin arasında bir lezzet istiyorsanız, daha doğrusu hem şöyle tatlı gibi bir tatlı yiyeyim hem de içim cayır cayır yanmasın diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim ben bu tatlıyı... tarifi kimden mi??? tabii ki marifetli melekten... bu günlerde iyi alıştım ben hazıra kaçmaya... tarifi buradaaa... ablam dondurma ile servis etmiş... ben crem ole denedim... tercih zevkinize kalmış... şimdiden afiyet olsun...

4 yorum:

cincinsfikirli dedi ki...

Hoşgeldin, ne güzel tatlılarla gelmişsin..Creme ole'yi de çok severim, bence güzel bir servis, yeme de yanında yat..ellerine sağlık, sevgiler..

Adsız dedi ki...

merhaba canım,
asıl tarife gidip okudum, aynen de aldım tarifi yapmak üzere.ellerine sağlık.harika bişeye benziyo.bu hafta sonu deneyeceğim zannedersem.(büyük oğlan anca o zaman geliyo ya özel yemekler hep haftasonunu bekliyo bizde:))sevgilerimle.
asotu.blogcu.com

Betül İnce dedi ki...

Ziyaretin ve güzel yorumun için teşekkür ederim. Ah ah, ben de bayılırım hamurlu şerbetli tatlılarımıza. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.

meleginmarifetleri dedi ki...

huuu ancak oturabildim pc başına neden dersen sabah 10-30 da evden çıktım okula melihi bıraktım rabişlere gittim kahvaltı ettim sanra aynurda gün vardı akşam eve dön yemek bulaşık melihin resim ödevi varmış takvim yaptık ve şimdi saat 23:54 işte canikom bi yerim bişey olmadı anladın sen onu olay bu neyse şehzade beylerde pek güzel olmuşlar size afiyet olsun günlük raporda verildi artık rahatladım hehehe iyi geceler bana:)) bayyy